Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

24.

 2015.05.23. 23:00

A szeretet azokat a könnyeket is meglátja, amelyeket nem sírtak el, és azokat a kéréseket is meghallja, melyeket nem mertek kimondani.

Szent-Gálly Kata

A bejegyzés trackback címe:

https://batoralom.blog.hu/api/trackback/id/tr187486532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zakósmajom 2016.02.03. 10:42:16

mivel nem tudok uj bejegyzést írni, ezért az Ausztriában ígért "használati utasítást" ennek kommentjeként írom.
és hangsúlyozottan abból a célból, hogy minél több boldog minőségi időt tudjunk egymás mellett eltölteni.
és ez természetesen legyen kölcsönös, én ugyanúgy nyitott vagyok az építő kritikára.
szóval ami először eszembe jutott, az az, hogy ha valamire kétszer azt mondom, hogy "nem", vagy "köszönöm nem" arra harmadszor is azt fogom, még ha valaki külső megerősítést is hozol mellé, akkor is. Nem azért, hogy ellenkezzek hanem mert úgy kényelmes, vagy úgy tartom jónak. Higgyj magadban nyugodtan annyira, hogy ha javasolsz valamit, akkor az a saját javaslatod legyen, nem kell kihangsúlyozni, hogy ki mindenki tenne még úgy.
a második, hogy ha valamiben hibáztál, nyugodtan vállald fel, nem leszel ettől semmivel sem kevesebb. nem kell harmadik félre hárítani.
a harmadik, hogy ne legyints le kézzel. szóban azt godnolom, hogy bármilyen kritikát meg lehet fogalmazni, de a kézlegyintés nem védhető semmilyen formában sem.
A negyedik, hogy ha gondod van mondd meg, ne játssz sértettet, azt nem tudom kezelni, nem tudom kitalálni. Úgy tudunk minden problémán leghamarabban túllendülni, ha tudjuk, hogy a másiknak mi a gondja. És azt gondolom, mindkettőnknek az a célja, hogy a gondokat megoldjuk és mosolygós időt töltsünk együtt.
az ötödik, hogy ha együtt vagyunk hagyjuk a telefont, akár beszékgetés, akár játék, akár evés közben. Ezek alál csak a gyerekekkel kapcsolatos beszélgetés legyen a kivétel. Veszek egy ébresztőórát és a hálót csináljuk meg telefonmentes övezetté.
ennyi összesen.
és tényleg azt godnolom, hogy ennyire elkötelezett még soha nem voltam a jövőt illetően, mint melletted!
szeretlek <3<3<3<3<3<3<3<3<3
süti beállítások módosítása