Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két ember között a legemberibb kapcsolat a csönd.
(Bohumil Hrabal)

Az emberek közötti csend erejéről szól az alábbi videó, nézzétek meg. 

Marina Abramovic szerb származású, New Yorkban élő művésznő és német művésztársa Ulay (Frank Uwe Laysiepen) párt alkottak a hetvenes években. 
Amikor úgy érezték, hogy kiüresedett a kapcsolatuk, úgy döntöttek, hogy végigmennek a kínai nagy falon. Az út két végéből indultak el - egyikük innen, másikuk onnan -, s ahol összetalálkoztak, megölelték egymást, így búcsúztatták el szerelmüket. Nem találkoztak ezután sokáig. 
Négy éve Marina különleges performanszot szervezett: A művész jelen van c. előadásában ismeretlen résztvevőkkel egy perc csendet osztott meg. Marina és a vele szemben helyet foglaló - percenként cserélődő - látogatók egymás tekintetébe merülve csendben ültek. Egyszer csak váratlanul megjelent Ulay... A találkozás pillanatait láthatjátok a videón:https://www.youtube.com/watch?v=OS0Tg0IjCp4

A bejegyzés trackback címe:

https://batoralom.blog.hu/api/trackback/id/tr945870214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása